Eurolio

Eurolio / Правни документи

Изтриване на акаунт и данни

Последна промяна: 22 октомври 2026 г. · Също: Политика за поверителност · Условия за ползване

Нямате инсталирано приложение?Изтрийте профила си в уеб версията: влезте и отворете "Още" -> "Акаунт" -> "Изтрий профила…".
Изтрий в уеб версията →

За кого е тази страница

Страницата е за потребителите на приложението Eurolio за iOS и Android и на уеб версията му на https://app.eurolio.lyapov.com. Тук е описано как да изтриете акаунта си и данните си.

Как да изтриете акаунта си в приложението

Влезте в акаунта си и отворете "Още" -> "Акаунт", после "Изтрий профила…". Потвърдете с "Изтрий завинаги".

Как да поискате изтриване по имейл

Можете също да поискате изтриване, като пишете от имейл адреса на акаунта си до contacts@eurolio.lyapov.com. Отговаряме в рамките на 30 дни.

Какво се изтрива

Изтриват се акаунтът, имейл адресът и цялата колекция с бележките. Изтриването е окончателно и не може да бъде отменено.

Кога се изтрива

В приложението изтриването е незабавно. При заявка по имейл данните се изтриват в рамките на 30 дни от заявката.

Не пазим копие на акаунта, имейл адреса или колекцията ви. Политиката за поверителност обяснява какво обработват доставчиците ни.